Aksjekursen til Tesla synker med 0,60% da aksjemarkedet står overfor en skuffende handelssesjon

Aksjekursen til Tesla Inc. (TSLA) opplevde en nedgang på 0,60% på fredag, og stengte på $274,39. Denne nedgangen skjedde i en skuffende handelssesjon for det generelle aksjemarkedet, der NASDAQ Composite Index (COMP) falt 1,56% til 13 708,33 og Dow Jones Industrial Average (DJIA) falt 0,83% til 34 618,24. Denne nedgangen i Tesla’s aksjekurs avsluttet en to-dagers seiersrekke.

Tesla’s avslutningskurs var $39,41 under sin høyeste kurs på 52 uker, $313,80, som selskapet oppnådde den 21. september. Handelsvolumet for Tesla denne dagen var 132,9 millioner aksjer, noe som overgikk det 50-dagers gjennomsnittlige volumet på 115,8 millioner aksjer.

Det er viktig å merke seg at denne artikkelen ble generert automatisk av Automated Insights, en automatiseringsteknologileverandør, ved hjelp av data fra Dow Jones og FactSet. For ytterligere vilkår for bruk av markedsdata, vennligst se de respektive kildene.

Mens artikkelen gir en kort oversikt over Tesla’s aksjens ytelse, går den ikke inn på årsakene bak nedgangen. Faktorer som markedsstemning, makroøkonomiske forhold og selskapsspesifikke nyheter kan påvirke aksjekursene. Investorer og analytikere kan søke ytterligere analyse og innsikter for å forstå den bredere sammenhengen og konsekvensene av denne nedgangen.

Kilder:
– Automated Insights
– Dow Jones
– FactSet

By