«Disneylanden til McDonald’s» venter i Formby, Storbritannia

Ikke alle McDonald’s-restaurantene er like, og det er en i nordvest for Storbritannia som vekker oppsikt. McDonald’s i Formby på Merseyside har blitt en populær «McDestinasjon» for mange, der folk reiser flere kilometer ut av veien bare for å oppleve den. Restauranten praler stolt av å være den største drive-thru-en i Storbritannia, og tiltrekker besøkende med sin imponerende størrelse og overdådige interiør.

Åpnet i 2019 er McDonald’s i Formby plassert i en unik låve-lignende bygning som dekker to vidstrakte etasjer. Stedet beholder fortsatt en skinnende, ny oppsikt. En TikTok-anmelder omtalte det til og med som «Disneylanden til McDonald’s.» Som en familie på vei til et dagsutflukt til Merseyside-kysten, bestemte forfatteren av denne artikkelen seg for å besøke McDonald’s og se hva all oppstyret dreide seg om.

Ved ankomst ble forfatteren hyggelig overrasket over romsligheten og roen på restauranten, som var uvanlig stille for en typisk McDonald’s. De bestemte seg for å utforske området oppe på jakt etter det mye omtalte lekeområdet. Til deres forbauselse oppdaget de et stort mykt lekerom og et kunst- og håndverksområde. Den vennlige betjeningen tilbød forfatterens barn gratis ansiktsmaling eller ballongdyr.

I tillegg til det imponerende lekeområdet, tilbyr McDonald’s i Formby en rekke fasiliteter. Kunder kan plassere bestillingen sin ved hjelp av store skjermer oppe, og maten blir deretter levert til dem i lekerommet. Resten av restauranten er like imponerende, med stilfulle interiør, rene fasiliteter og ulike sitteplasser. Det er også gratis nettbrett og ladepunkter for mobiltelefoner tilgjengelig for kundene.

Det som gjør denne McDonald’s-opplevelsen virkelig spesiell, er vennligheten og oppmerksomheten til betjeningen. Forfatteren og familien forlot restauranten med like stor glede som om de hadde besøkt Disneyland selv, takket være den eksepsjonelle servicen og den totale opplevelsen.

Franchisetaker Mark Blundell, som har jobbet for McDonald’s i 20 år og driver flere restauranter i Liverpool-området, refererte til Formby McDonald’s som «Maccies-kongen av Merseyside.» Restaurantens popularitet har til og med ført til opprettelsen av sin egen TikTok-side, som har videoer som har fått over én million visninger.

Oppsummert har McDonald’s i Formby, Storbritannia etablert seg som en «McDestinasjon» som må oppleves på grunn av sin imponerende størrelse, overdådige interiør og enestående fasiliteter. Besøkende kan nyte en romslig og imøtekommende atmosfære, et stort mykt lekerom, aktiviteter innen kunst og håndverk og nyskapende teknologi. Restaurantens enestående service og vennlige betjening bidrar til en totalt sett uforglemmelig opplevelse.

Kilder: Liverpool ECHO, MEN

By