Honeywell endrar navnet sitt til Resideo Technologies: Et strategisk trekk for å gjenoppfinne selskapet

I et dristig og strategisk trekk har Honeywell International, en global leder innen teknologi og produksjon, kunngjort endring i sin bedriftsidentitet. Selskapet vil nå bli kjent som Resideo Technologies, noe som markerer en betydelig endring i fokus og retning. Dette rebranding-tiltaket har som mål å posisjonere selskapet som en leder i den raskt voksende smarte hjem-industrien.

Resideo Technologies vil fortsette å bygge på Honeywells arv av innovasjon og fremragende kvalitet, men med et fornyet fokus på å levere banebrytende løsninger for det tilkoblede hjemmet. Beslutningen om å endre selskapets navn gjenspeiler dets forpliktelse til å tilpasse seg endrede forbrukerbehov og dra nytte av det voksende markedet for smarte hjem-teknologier.

Begrepet «smarte hjem» viser til en bolig som er utstyrt med enheter og systemer som kan styres eksternt og automatiseres for å forbedre komfort, bekvemmelighet og sikkerhet. Disse enhetene, ofte koblet til en sentral hub eller mobilapp, lar huseiere enkelt og effektivt administrere ulike aspekter ved hjemmet sitt, som belysning, oppvarming, sikkerhetssystemer og apparater.

Resideo Technologies har som mål å posisjonere seg som en ledende leverandør av smarte hjem-løsninger ved å dra nytte av sin omfattende kompetanse innen tilkoblede enheter, programvare og tjenester. Selskapet vil fokusere på å utvikle innovative produkter som integreres sømløst i forbrukernes liv, og gjør hjemmene deres tryggere, mer komfortable og energieffektive.

Dette strategiske trekket kommer i en tid der markedet for smarte hjem opplever eksponentiell vekst. Ifølge en rapport fra MarketsandMarkets forventes det at det globale markedet for smarte hjem vil nå en verdi på 135,3 milliarder dollar innen 2025, med en årlig vekstrate på 11,6% fra 2020 til 2025. Dette representerer en betydelig mulighet for Resideo Technologies til å etablere seg som en nøkkelspiller i bransjen.

Beslutningen om å rebrande seg som Resideo Technologies er en del av en bredere transformasjonsstrategi som Honeywell International har gjennomført. Selskapet har solgt av ikke-kjernevirksomheter og fokusert på høyvekstområder som luftfart, byggeteknologi og ytelsesmaterialer. Denne fokusskiftet gjør at Resideo Technologies kan konsentrere sine ressurser og ekspertise på markedet for smarte hjem, der selskapet ser et enormt potensial for vekst og innovasjon.

Navnet Resideo Technologies er avledet fra det latinske ordet «resideo», som betyr «å forbli» eller «å bli». Dette valget gjenspeiler selskapets engasjement for å levere pålitelige og varige løsninger for huseiere. Ved å rebrande seg, har Resideo Technologies som mål å skape en tydelig identitet som treffer forbrukerne og posisjonerer selskapet som en pålitelig partner i det smarte hjem-økosystemet.

Mens Resideo Technologies går inn i dette nye kapittelet, vil selskapet fortsette å samarbeide med bransjepartnere, kunder og teknologieksperter for å drive innovasjon og forme fremtiden for smarte hjem-industrien. Med sin rike arv, teknologiske ekspertise og fornyede fokus, er Resideo Technologies klar til å omdefinere måten vi lever og samhandler med hjemmene våre.

Kilder:
– MarketsandMarkets. «Smart Home Market by Product (Smart Speakers, Smart Lighting, and Smart Home Security), Software & Services (Proactive, Behavioural), and Region (North America, Europe, APAC, RoW) – Global Forecast to 2025.» Hentet fra [source]
– Honeywell International Inc. «Honeywell Announces Planned Portfolio Changes.» Hentet fra [source]

By