Categories
News

Indisk aksjemarked møter negativt territorium når Sensex og Nifty synker

Det indiske aksjemarkedet opplever en nedgang i den pågående handelssesjonen, der både Sensex og Nifty-indeksene handler lavere. Sensex er ned 0,28%, mens Nifty har vist en nedgang på 0,32%. På de bredere indeksene har Nifty Midcap sett en betydelig nedgang på 1,49%, og Nifty Smallcap har falt med 2,45%.

Markedsvolatiliteten har sett en liten økning, med India VIX som handler marginalt høyere med 3,35%. Dette indikerer et mer usikkert og volatilt markedsmiljø.

Blant de bemerkelsesverdige vinnerne er Nifty IT- og Nifty Pharma-sektorene, som har sett noe positiv utvikling. Imidlertid er Nifty PSU Bank, Nifty Media og Nifty Energy-sektorene blant de største taperne i markedet.

Når det gjelder individuelle aksjer, har Wipro, Apollo Hospitals og Divi’s Laboratories hatt gevinster, mens Hero Motocorp, BPCL og Coal India er blant de ledende taperne på Nifty 50.

Det bredere markedsstemningen har snudd negativ, med 440 aksjer som stiger sammenlignet med 1813 som synker. Dette betyr at flertallet av aksjene i markedet opplever en nedgang, noe som bidrar til den generelle negative stemningen.

Tross den nåværende nedgangen, har investorer som ønsker å tjene på indeksoptioner muligheten til å bruke DSIJ’s «Pop Scalper» tjeneste. Denne tjenesten tilbyr anbefalinger basert på forskning og analyse for å skrape profitt fra indeksoptioner, og hjelper abonnenter med å tjene sunne gevinster.

Selv om markedet kan møte utfordringer, er det viktig for investorer å vurdere de tilgjengelige mulighetene og ta informerte beslutninger basert på deres investeringsmål og risikotoleranse.

Vanlige spørsmål