Online TV-plattformen Zapping utvider til Brasil gjennom samarbeid med Globo TV

Chilenske online TV-plattformen Zapping har offisielt inntatt det brasilianske markedet i samarbeid med Globo TV. Med et lokalt team på plass er Zapping klar til å utplassere sin banebrytende teknologi over hele Brasil. Dette representerer en betydelig milepæl for selskapet, da det markerer begynnelsen på sin internasjonale ekspansjon.

Gustavo Morandé, CEO i Zapping, uttalte: «Lanseringen i Brasil er en viktig milepæl for selskapet, da det representerer begynnelsen på vår internasjonale ekspansjon, og tvinger oss til å utplassere vår CDN og teknologi i hele regionen.» Selskapet ser Brasil som et avgjørende marked for sin vekststrategi.

Zapping’s inntreden i Brasil følger oppkjøpet av Guigo TV i oktober 2022, som banet vei for deres internasjonale ekspansjonsplaner. Med oppkjøpet og nå samarbeidet med Globo TV tar Zapping konkrete steg for å utvide tilstedeværelsen utenfor Chile.

Zapping’s online TV-plattform tilbyr et bredt spekter av innhold til seerne sine. Ved å utnytte innovativ teknologi og et solid Content Delivery Network (CDN), har Zapping som mål å gi en sømløs og høykvalitets strømmeopplevelse til brukerne.

Med sin utvidelse til Brasil er Zapping klar til å utnytte det store brasilianske markedet og nå ut til en større seerskare. Samarbeidet med Globo TV, en av de ledende kringkasterne i Brasil, vil styrke Zapping’s rekkevidde og ytterligere styrke selskapets posisjon i markedet.

Zapping’s inntreden i Brasil understreker selskapets ambisjon og forpliktelse til å bli en viktig aktør i den globale online TV-bransjen. Mens selskapet fortsetter sin internasjonale ekspansjon, er det dedikert til å levere førsteklasses innhold og teknologi til sin voksende brukerbase.

Kilder:
– dfsud

By