ProFrac Holding Corp. (NASDAQ: ACDC) Ser Nedgang i Short Interesse

Sammendrag:
ProFrac Holding Corp. (NASDAQ: ACDC) opplevde en nedgang i short interesse i løpet av august måned. Det totale antallet aksjer med short interesse har gått ned med 5,5% sammenlignet med forrige måned. Analytikere hos Stifel Nicolaus har også redusert kursmålet for ProFrac fra $22.00 til $18.00.

ProFrac åpnet på $11.11 på tirsdag med en markedsverdi på $1.77 milliarder. Aksjen har en pris-til-inntjeningsforhold (P/E ratio) på 4,85 og en beta på 0,94. Selskapet har en gjeld-til-egenkapital-ratio (debt-to-equity ratio) på 0,80, en quick ratio på 0,63 og en current ratio på 0,99. 50-dagers glidende gjennomsnittlig kurs på aksjen er $11.67, mens 200-dagers glidende gjennomsnittlig kurs er $12.29.

Når det gjelder nylige inntekter, rapporterte ProFrac inntjening på $0.13 per aksje for kvartalet, noe som ikke møtte analytikernes forventninger på $0.22. Selskapet hadde en omsetning på $709.20 millioner, som var lavere enn estimerte $749.97 millioner. ProFrac sin egenkapitalavkastning (return on equity) var -202.01%, mens nettofortjenestemarginen var 3.44%. Analytikere spår at selskapet vil rapportere inntjening på 1.13 EPS for inneværende år.

Institusjonelle investorer og hedgefond har også gjort justeringer i sine beholdninger av ProFrac. Russell Investments Group Ltd., California State Teachers Retirement System, Bank of New York Mellon Corp, Tower Research Capital LLC TRC og Capstone Investment Advisors LLC har alle kjøpt aksjer i selskapet.

ProFrac Holding Corp. er et integrert energi-serviceselskap som tilbyr stimuleringstjenester, produksjon av proppanter (proppants) og andre relaterte produkter og tjenester til olje- og gasselskaper i USA. Selskapet opererer gjennom tre segmenter: Stimuleringstjenester, Produksjon og Proppantproduksjon.

Kilden til denne artikkelen er MarketBeat, en leverandør av rask og nøyaktig finansiell rapportering generert gjennom teknologi for narrativ vitenskap og dataanalyse. Artikkelen ble gjennomgått av MarketBeat sitt redaksjonelle team. For spørsmål eller kommentarer om denne historien, vennligst kontakt [email protected].

Kilder:
– MarketBeat
– MarketBeat sitt redaksjonelle team

By